Skip to main content
Kisvállalati megoldások

Komplex IT-megoldások

Kisvállalati megoldások

Komplex IT-megoldások

Integrált megoldás

Minden egy helyen

Bárhonnan elérhető

Teljes mobilitást biztosít

Megszokott eszközök

Jól ismert környezetben

Céges adatok védelme

Személyes és céges eszközökön egyaránt

Emelt szintű biztonság

Kártevőszűrés, kibertámadás elleni védelem

Dolgozzon új szemlélettel!
Tegye biztonságosabbá
szervezete IT-rendszerét!

Irodai alkalmazások

Microsoft 365


Dolgozzon együtt másokkal egyszerűen, szerkesszen közösen Office-fájlokat bárkivel, bárhol, valós időben! Hozzon létre, tároljon és osszon meg dokumentumokat, bemutatókat, illetve szervezzen találkozókat!

A Microsoft 365 segítségével bármely eszközéről elérheti a céges e-maileket, naptárakat és kontaktokat, így nincs többé elfelejtett vagy rossz helyre beírt találkozó vagy ügyfél.

Bezár
Bővebben

Levelezés és naptárkezelés

Exchange Online


A Microsoft 365 segítségével bármely eszközéről könnyedén elérheti a céges e-maileket, naptárakat és kontaktokat, így nincs többé elfelejtett vagy rossz helyre beírt találkozó vagy ügyfél.

Az 50 GB-os postafiókméret elegendő helyet nyújt a csatolmányok tárolásához. Küldjön választ ügyfelei kérdésére a nap bármely percében bármilyen eszközről, a közös naptárban pedig akár azt is ellenőrizheti, mikor érnek rá kollégái egy közös megbeszélésre!

Bővebben
Bezár

Egy hely, ahol minden elfér

OneDrive


Egyetlen hely, ahol mindent elérhet, amire szüksége van. A OneDrive segítségével nyugodtan otthon felejtheti a pendrive-ot, és attól sem kell tartania, hogy elvesznek a fájlok, ha tönkremegy a gépe.
Az 1 TB-os tárhely gondoskodik arról, hogy ne kelljen azon gondolkoznia, mit hol talál. Osszon meg dokumentumokat cégen belül és kívül a legnagyobb biztonsággal, és legyen mindig naprakész!
Bővebben
Bezár

Együttműködés

Teams


A Microsoft 365 szolgáltatásban található Teams alkalmazás segítségével gyakorlatilag bárhonnan úgy dolgozhat együtt másokkal, mintha személyesen találkoznának.

Legyen szó egy sok résztvevős videokonferenciáról vagy egy projekt követéséről, a Teams segítségével távolról is naprakész maradhat.

A Microsoft Teamsben kollégáival közösen szerkeszthet fájlokat, cseveghetnek, követhetik a feladatokat, vagy akár online bemutatót is tarthatnak a világ bármely pontján, a távolság ugyanis nem lesz többé akadály.

Bővebben
Bezár

Céges dokumentumok kezelése

SharePoint


A SharePoint Online segítségével információkat, tartalmakat, fájlokat tárolhat és oszthat meg könnyedén szervezetével anélkül, hogy komolyabb infrastruktúra kiépítésével és fenntartásával kellene vesződnie.
Alakítsa ki az egyes csoportok folyamatait, és felejtse el a papíralapú adminisztrációt!
Bővebben
Bezár

Emelt szintű biztonság

Defender


Digitális világunkban nap mint nap újabb kártevők jelennek meg. A Microsoft 365 segít megvédeni szervezete levelezését, fájljait, tárhelyeit és eszközeit.
A Windows 10-ben és Macen is elérhető Defenderrel egyszerűen megvédheti a felhasználói eszközöket.
Bezár
Bővebben

Emelt szintű eszközkezelés

Intune


Kezelje eszközeit egyszerűen! A Microsoft 365 által könnyen nyilvántarthatja és szabályozhatja, az egyes felhasználók hogyan és milyen eszközökről férhessenek hozzá a céges adatokhoz.
Ne essen kétségbe akkor sem, ha elveszíti eszközét, legyen szó tabletről, telefonról vagy laptopról! A Microsoft 365-tel távolról törölheti az adatokat az adott készülékről, így megakadályozhatja, hogy bárki illetéktelenül hozzáférjen az azokon található információkhoz.
Bővebben
Bezár

Adatvédelem – Komplex veszélyforrások ellen


A Microsoft 365 számos lehetőséget kínál a különböző céges adatok megvédésére a személyes és céges eszközökön egyaránt.
A mellékletvédelem segít megakadályozni, hogy a korábban még nem azonosított kártékony csatolmányok bejussanak a céges környezetbe. Adatvédelmi házirendekkel fokozhatja az adatszivárgással szembeni védelmet, a címkézéssel pedig egyszerűen kezelheti és tarthatja biztonságban az érzékeny adatokat.
Bővebben
Bezár

Felügyelet és jelentés


A Microsoft 365-tel hatékonyan védheti meg szervezetét a véletlen és szándékos károkozástól egyaránt.
A Microsoft 365 minden szolgáltatást átfogó felügyeleti központot kínál a rendszer védelme érdekében, ahol naprakész riportokat talál a szervezetét érintő tevékenységekről, incidensekről, mint például: kártékony csatolmányok, támadások, érvénytelen bejelentkezések. Ezenfelül eldöntheti azt is, hogy mi történjen a kiszűrt elemekkel.
Bővebben
Bezár

Biztonságos, naprakész eszközök


Automatizálhatja az eszközök frissítéseit, a futtatható programokat, valamint kézben tarthatja a felhasználók eszközeit a nagyobb biztonság érdekében.
A Microsoft 365 gyors és biztonságos eszközkezelést tesz lehetővé, legyen szó akár iOS-, Android-, Windows- vagy macOS-rendszerről.
Bővebben
Bezár

Megbízhatóság és támogatás


A Microsoft 365-felhőszolgáltatások esetében a Microsoft pénzügyi garanciát vállal szolgáltatásainak 99,9 százalékos éves szintű rendelkezésre állására, különös tekintettel az Exchange-re, a SharePointra és a Teamsre.
Ezenfelül olyan technikai megoldásokat is nyújt a felhasználók részére, mint például a georedundáns adattárolás, amelynek lényege, hogy az adatokat két, egymástól földrajzilag elhatárolt adatközpontban tükrözve tárolja – ezzel is megerősítve a folyamatos és biztonságos működést.
Bővebben
Bezár

Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra!

Kollégánk rövidesen megkeresi egyeztetés céljából.
Cégnév*
Telefonszám*
Kérjük, hogy válassza ki, miben segíthetünk!
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolat