Skip to main content

Szolgáltatások

A tervezéstől a kivitelezésig

Szolgáltatások

A tervezéstől a kivitelezésig

Tervezés

Szakértői támogatás döntéshozóknak


Az informatika rohamos fejlődésének köszönhetően a vállalkozások számára igénybe vehető szolgáltatások köre egyre csak bővül. A nagy választék miatt a megfelelő szolgáltatások megtalálása komoly kihívások elé állítja a cégvezetőket.

Ezekben a kihívásokban igyekszünk segíteni egyik legrégebbi szolgáltatásunkkal, az informatikai tanácsadással, amelynek keretében szakértői támogatást nyújtunk a döntéshozóknak, ezzel elősegítve a lehető legjobb megoldás megtalálását.

Konzultáció keretében felmérjük az üzleti igényeket, hogy melyek azok a nehézségek, amelyeket le kell küzdeni, és segítünk a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában.

Arra az esetre ajánljuk szolgáltatásunkat, ha

 • szeretnék hatékonyabban kezelni a felmerülő IT-feladatokat,
 • szeretnének időt és költséget megtakarítani egy korszerű és jól működő rendszerrel, és
 • szeretnék átalakítani a meglévő folyamatokat, de nem ismerik a lehetőségeiket, vagy hogy miképpen kezdjenek bele.
  Bővebben
  Bezár

  Beüzemelés

  Bevezetés és migráció


  A néhány felhasználós kis rendszerektől a több száz felhasználós nagyobbakig mindenki számára megtaláljuk a megoldást az új szolgáltatások bevezetésére, illetve a régi rendszerek megújítására. A felhasználók gyakran tartanak egy új, még ismeretlen rendszertől, ezért az átálláskor a hagyományos projektkezelésen túl általában szakértői támogatásra is szükség van a felmerülő kérdések megválaszolásának érdekében.

  Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy leendő ügyfeleink minél gyorsabban választ kapjanak felmerülő kérdéseikre, így zökkenőmentesen és költséghatékonyan valósulhat meg az átalakítás. A migrációt követően a felhasználók az első lépéseket szakértő kollégák közreműködésével tudják megtenni, ezáltal elsajátítják a rendszer magabiztos használatát.
  Bővebben
  Bezár

  IT

  Informatikai hálózat üzemeltetése


  Korábban egy-egy szolgáltatás bevezetéséhez és karbantartásához főállású rendszergazdákra volt szükség, akik beüzemelték a szervereket és a különböző eszközöket, programokat telepítették, gondoskodtak a mentésekről, frissítésekről, valamint segítettek a felhasználónak.

  Az informatika fejlődésével ezek a feladatok ma már gyorsabban elvégezhetők, automatizálhatók, tehát jelentősen megváltoztak az üzemeltetéssel kapcsolatos feladatok, ezzel együtt pedig a rendszergazdák szerepe is.

  Egy korszerű, jól megtervezett és üzemeltetett rendszer költséghatékony, biztonságos, több és jobb szolgáltatást képes nyújtani a felhasználóknak, mint korábban.

  Távoli vagy helyszíni üzemeltetés formájában ezt a korszerű és hatékony rendszergazdai szolgáltatást kínáljuk, hogy önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, amivel valóban szükséges.

  Bővebben
  Bezár

  Felhasználói támogatás

  Helpdesk


  Egy informatikai rendszer hasznosságát általában azzal növelhetjük a legegyszerűbben, ha megmutatjuk a felhasználóknak a rendszerben rejlő lehetőségeket, és ösztönözzük őket azok alkalmazására.
  Felhasználótámogatásunk egyfelől az ad-hoc jellegű kérdések és feladatok megválaszolásából és megoldásából, másfelől a rendszeres oktatásokból áll. Szolgáltatásunk elérhető kihelyezett vagy távoli helpdesk, illetve alkalmi segítségnyújtás formájában is.
  Bővebben
  Bezár

  Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra!

  Kollégánk rövidesen megkeresi egyeztetés céljából.
  Cégnév*
  Telefonszám*
  Kérjük, hogy válassza ki, miben segíthetünk!
  Megjegyzés
  Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

  Kapcsolat