Skip to main content
Microsoft Azure

Bérelhető infrastruktúra- és platformszolgáltatás

Microsoft Azure

Bérelhető infrastruktúra- és platformszolgáltatás

Virtuális gépek és szolgáltatások

Saját szerver és szoftverek helyett

Használat alapú díjszámítás

Fölöslegesen vásárolt kapacitás helyett

Összekapcsolható a céges hálózattal

Közös Active Directory és felügyeleti eszközök

Bárhonnan biztonságosan elérhető

VPN-kapcsolatok

Sokszínű, elérhető platform

Windows, Linux, SQL Server, Oracle, C#, Java, PhP

Az Azure a Microsoft bérelhető infrastruktúra- és platformszolgáltatása. Az infrastruktúra-szolgáltatás azt jelenti, hogy a felhőtechnológia segítségével ön saját kiszolgálógépek üzembe állítása nélkül élvezheti azok teljesítményét és biztonságát. Platformszolgáltatás igénybevétele esetén még az alapvető szolgáltatások – mint a Web és adatbázis – fenntartásának gondja sem önt terheli.

Microsoft Azure

Gyorsítsa fel az indulást!


Mindezt olyan könnyen és rugalmasan érheti el, hogy ami korábban hetek munkájába került – a tervezéstől és a méretezéstől kezdve az eszközök és programok beszerzésén át az üzembe helyezéssel és telepítésekkel bezárólag –, azt most 5-10 perc alatt elérhetővé teheti.
Az Azure a Microsoft bérelhető infrastruktúra- és platformszolgáltatása.

Ne költsön többet a szükségesnél!


Az igénybe vett szolgáltatásokat ki-be kapcsolhatja, létrehozhatja és törölheti éppen aktuális igényének megfelelően. Miért jó ez? Mert csak azért a kapacitásért kell fizetnie, amit ténylegesen felhasznál.
Ne költsön többet a szükségesnél!

Kövesse rugalmasan az igényeket!


A gépek és szolgáltatások teljesítményét, kapacitását néhány kattintással vagy akár automatizáltan is változtathatja. Ezzel elérheti, hogy a szolgáltatások a terheléstől függetlenül mindig megfelelő sebességgel működjenek anélkül, hogy a terheletlen időszakokban fölösleges erőforrásokért fizetne.
Kövesse rugalmasan az igényeket!

Kapcsolja meglévő rendszeréhez!


Az Azure egyedülálló könnyedséggel illeszthető a meglévő vállalati rendszerekhez, így hatékonnyá és gazdaságossá válik az adattárolás, a biztonsági mentés és a helyreállítás. Mindezek mellett egyszerűen készíthet alkalmazásokat is.

Használja ki a sokszínű lehetőségeket!


Az Azure bármilyen operációs rendszert, nyelvet, eszközt és keretrendszert támogat – a Windowstól a Linuxig, az SQL Servertől az Oracle-ig, a C#-tól a Javáig. A Windows- és a Linux-környezet legjavát teszi keze ügyében elérhetővé, így minden eszközön működő remek alkalmazásokat és szolgáltatásokat hozhat létre a használatával.
Az Azure bármilyen operációs rendszert, nyelvet, eszközt és keretrendszert támogat – a Windowstól a Linuxig, az SQL Servertől az Oracle-ig, a C#-tól a Javáig.

Tartsa szinkronban címtárait!


Az Azure Active Directory segítségével szinkronban tarthatja címtárait, így egyszeri bejelentkezéssel használhatja az Azure, az Office 365, a Salesforce, a DocuSign, a Google Apps, a Box, a Dropbox és sok száz egyéb alkalmazás előnyeit.
 szinkronban tarthatja címtárait, így egyszeri bejelentkezéssel használhatja az Azure, az Office 365, a Salesforce, a DocuSign, a Google Apps, a Box, a Dropbox és sok száz egyéb alkalmazás előnyeit.

Aludjon nyugodtan!


Az Azure mindig működőképes, és sohasem kapcsol ki.
99,95 százalékos SLA szerinti rendelkezésre állást, nonstop műszaki támogatást és 24 órás folyamatos állapotfigyelést kínál. Ugyanazt a nagyvállalati tesztelésen átesett platformot használja, amelyen a Teams, az Office és a Microsoft 365, a Bing vagy az Xbox működik. Ez az oka annak, hogy a Fortune 500-as cégek 57 százaléka már Azure-t használ.

Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra!

Kollégánk rövidesen megkeresi egyeztetés céljából.
Cégnév*
Telefonszám*
Kérjük, hogy válassza ki, miben segíthetünk!
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolat