Skip to main content
Nagyvállalati megoldások

Integrált IT-megoldások

Nagyvállalati megoldások

Integrált IT-megoldások

Integrált megoldás

Minden egy helyen

Bárhonnan elérhető

Teljes mobilitást biztosít

Megszokott eszközök

Jól ismert környezetben

Céges adatok védelme

Személyes és céges eszközökön egyaránt

Emelt szintű biztonság

Kártevőszűrés, kibertámadás elleni védelem

Dolgozzon új szemlélettel!
Tegye biztonságosabbá
szervezete IT-rendszerét!

Irodai alkalmazások

Office 365


Dolgozzon együtt másokkal egyszerűen, szerkesszen közösen Office-fájlokat bárkivel, bárhol, valós időben! Hozzon létre, tároljon és osszon meg dokumentumokat, számolótáblákat, bemutatókat és jegyzetfüzeteket online!
Az Office 365-csomagokhoz járó Office-nak mindig a legújabb és legfrissebb verzióját használhatják a felhasználók, egy felhasználó pedig akár öt eszközre is telepítheti a megvásárolt szolgáltatást!
Bővebben
Bezár

Levelezés és naptárkezelés

Exchange Online


Az Office 365 segítségével bármely eszközéről könnyedén elérheti a céges e-maileket, naptárakat és kontaktokat, így nincs többé elfelejtett vagy rossz helyre beírt találkozó vagy ügyfél.
Az 100 GB-os postafiókméret pedig segíti akár a nagy csatolmányok tárolását is. Küldjön választ ügyfelei kérdésére a nap bármely percében bármilyen eszközről, a közös naptárban pedig akár azt is ellenőrizheti, mikor érnek rá kollégái egy közös megbeszélésre!
Bővebben
Bezár

Fájltárolás

OneDrive


Egyetlen hely, ahol minden elfér, amire szüksége van. A OneDrive segítségével nyugodtan otthon felejtheti a pendrive-ot, és attól sem kell tartania, hogy elvesznek a fájlok, ha tönkremegy a gépe.
Az 1 TB-os tárhely gondoskodik arról, hogy ne kelljen gondolkoznia, mit hol talál. Osszon meg dokumentumokat cégen belül és kívül a legnagyobb biztonsággal, és legyen mindig naprakész!
Bővebben
Bezár

Együttműködés

Teams


A Microsoft 365-szolgáltatásban található Teams alkalmazás segítségével szinte bárhonnan úgy dolgozhat együtt másokkal, mintha személyesen találkoznának.

Legyen szó egy sok résztvevős videokonferenciáról vagy egy projekt követéséről, a Teams segítségével távolról is naprakész maradhat.

A Microsoft Teamsben egyszerűen szerkeszthet kollégáival közösen fájlokat, cseveghetnek, követhetik a feladatokat, vagy akár online bemutatót is tarthatnak a világ bármely pontján, a távolság ugyanis nem lesz többé akadály.

Bővebben
Bezár

Céges dokumentumok kezelése

SharePoint


A SharePoint Online segítségével információkat, tartalmakat, fájlokat tárolhat és oszthat meg könnyedén szervezetével anélkül, hogy komolyabb infrastruktúra kiépítésével és fenntartásával kellene vesződnie.
Alakítsa ki az egyes csoportok folyamatait, hogy többé ne kelljen papírokkal bajlódnia!
Bővebben
Bezár

Felügyelet és üzembe helyezés


Felügyelje egyszerűen a céges eszközöket a nagyobb biztonság érdekében!
Az Office 365 gyors és biztonságos eszközkezelést tesz lehetővé, legyen szó akár iOS-, Android-, Windows- vagy macOS-rendszerről.
Bővebben
Bezár

Megbízhatóság és támogatás


Az Office 365-felhőszolgáltatások esetében a Microsoft pénzügyi garanciát vállal szolgáltatásainak 99,9 százalékos éves szintű rendelkezésre állására, különös tekintettel az Exchange-re, a SharePointra és a Teamsre.
Ezenfelül olyan technikai megoldásokat is nyújt a felhasználók részére, mint például a georedundáns adattárolás, amelynek lényege, hogy az adatokat két, egymástól földrajzilag elhatárolt adatközpontban tükrözve tárolja – ezzel is megerősítve a folyamatos és biztonságos működést.
Bővebben
Bezár

Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra!

Kollégánk rövidesen megkeresi egyeztetés céljából.
Cégnév*
Telefonszám*
Kérjük, hogy válassza ki, miben segíthetünk!
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolat