Skip to main content

Blog

Blog
 
Megosztás:

Nem minden esetben könnyű a cégen belüli jó együttműködést kialakítani – különösen, amikor a hatékonyság is fontos szempont.

Ritka, amikor két ember az irodában mindent ugyanúgy, azonos ritmusban csinál és szeret. Éppen ezért, ha már kettőnél több ember közös munkáját kell megszerveznünk, gyakran ütközhetünk problémába, már a mindenki számára megfelelő időpont meghatározásánál is. Ha hasonló napirenddel rendelkezünk, általában a reggeli vagy az ebéd körüli időpontok alkalmasak, de mi van akkor, ha olyan emberre is szükségünk van, aki nincs az irodában?

Ilyenkor használhatjuk a Microsoft együttműködést segítő kommunikációs alkalmazását, a Teams-et.

A Microsoft Teams segítségével, könnyedén és hatékonyan dolgozhatunk együtt kollégáinkkal vagy akár külsősökkel. Kérdezhetünk üzenetben, kereshetünk információkat, szerkeszthetünk közösen fájlt vagy követhetjük a projekttel, csoporttal kapcsolatos bejegyezéseket egy helyen, hogy mindig naprakészek legyünk. Ha pedig egy online megbeszélést szeretnénk inkább tartani, egy gombnyomással indíthatunk hang- vagy videóhívást, akár mobilról, akár laptopról, bárhonnan, bármikor.

Természetesen ahány cég, annyi féle igény és irodai szokás. Segítünk megtalálni vállalata számára azt az informatikai megoldást, amellyel gördülékenyebbé tehetjük az együttműködést – legyen szó otthoni vagy irodai munkavégzésről. Forduljon hozzánk bizalommal!


Kapcsolat