Skip to main content

Blog

Blog
 
Megosztás:

Egy vállalkozás életében rengeteg dokumentum, számla, szerződés keletkezik, amit azonkívül, hogy bizonyos ideig szükséges megőrizni, van, hogy aláírással kell ellátni.

Ez egy idő után igencsak macerássá válik, hiszen ennyi papír alapú dokumentumot tárolni is nehéz, nem, hogy biztonságban tudni, arról nem is beszélve, ha több embernek kell aláírnia pl egy szerződést, majd utólag szeretnénk módosítani rajta, az mennyi plusz macerával jár és erre rájön még a postázási költség is. Ezek az egyszerűnek tűnő folyamatok, a velük való extra munka miatt, rengeteg költséggel és idővel járnak.

A digitalizáció terjedésével a postára járás és az átláthatatlan, hatalmas iratgyűjtő szekrények ideje lejárt, ahogyan a kávé foltos engedélyektől sem kell többé tartani.

A gyors, biztonságos és modern adminisztrációért, ügyfeleink garantáltan hálásak lesznek.

A Microsoft 365 felhőmegoldásaival számos elektronikus dokumentum kezelő szolgáltatás (pl: DocuSign, Adobe eSign) összeköthető, így nem csak a tárolás lesz megoldott, de könnyen és gyorsan szerezhetünk be aláírást pl egy szerződésre, anélkül, hogy felesleges kiadásaink keletkeznének. 


Kapcsolat