Skip to main content

Blog

Blog
 
Megosztás:

A Microsoft Bookings segítségével egyszerűbbé tehetjük az időpont foglalásokat, legyen akár online vagy személyes találkozóról szó.

A Microsoft 365 keretében elérhető Microsoft Bookings használatával ügyfeleink könnyedén kiválaszthaták a nekik megfelelő időpontot, feleleges e-mail, telefonhívások nélkül. A Bookings szolgáltatásban a találkozók adatait és a foglalási követelményeket előre megadhatjuk, optimalizálva az erőforrásainkat. Ezt követően már nincs más dolgunk, mint összekötni a vállalkozásunk weboldalával, facebook oldalával vagy bármivel, amivel szeretnénk.

A tavalyi év újdonsága, hogy a Microsoft Bookings segítségével már online értekezletre is foglalhatunk időpontot, például egy online oktatásra. Minden egyes, online lefoglalt időponthoz egyedi hivatkozás jön létre, amelyet a rendszer elküld a résztvevőknek, akik így egyszerűen és biztonságosan csatlakozhatnak bármilyen eszközről.

bookings

A Microsoft Bookings egyszerre rugalmas és kényelmes mégis számos szabályozási lehetőséget biztosít a hatékonyság érdekében. Ügyfeleink bármikor felkereshetik a foglalási lapot, lefoglalhatják a szükséges időpontot vagy szolgáltatást, melyről nem csak visszaigazolást, de naptár meghívót is kapnak, szükség esetén pedig módosíthatják vagy lemondhatják az időpontokat. A rendszer minden változtatást nyomon követ és még arra is lehetőséget ad, hogy mi magunk végezzük el ügyfelünk nevében a foglalást, ha Ő nem boldogulna vele.

A Microsoft Bookings szolgáltatás használatához nincs más teendőnk, mint Microsoft 365 portálon bejelentkezni és elindítani a Bookings szolgáltatást.

A bejelentkezés után néhány lépésben szükséges megadni a főbb paramétereket, például vállalkozásaink adatait, milyen kollégákat szeretnénk, hogy elérhetőek legyenek, milyen időpontban, illetve mik azok a szolgáltatások amikre jelentkezni lehet, mennyi időt vesznek igénybe, de még árlistát is megadhatunk. A Bookings foglalási naptárát összeköthetjük saját vagy közös céges naptárakkal is, sőt használhatjuk akkor a Microsoft Teamsel összekötve is.


Kapcsolat