Skip to main content

Blog

Blog
 
Megosztás:

Motiválás, oktatás és szórakoztatás a Microsoft Stream segítsével!

A mindennapok során egy vállalkozás életében sokszor kerülnek előadások vagy különböző anyagok rögzítésre, legyen szó egy évzáró értekezletről, tűzvédelmi oktatásról vagy akár egy közös csapatépítőről, ami kapcsán egyből fel is merül a kérdés:

"Hova tegyük a belső használatú videókat?"

Microsoft 365-ben található Microsoft Stream, ebben nyújt számunkra nagy segítséget, használata ugyanis tökéletes platformot biztosít a különböző céges videók tárolására és megfelelő előfizetéssel még élőeseményeket is szervezhetünk.
Ráadásul a Microsoft Stream új verziójában, a SharePoint és a Microsoft Graph  tartalomkezelési funkciói tovább gazdagítják az itt tárolt videók felhasználói élményét.

 stream

A Microsoft Stream használatát percek alatt megkezdhetjük bármilyen eszközön, bárhol és bármikor. 

A Microsoft Stream szolgáltatásba bejelentkezve a kezdőlapon találjuk a legfelkapottabb céges tartalmakat és láthatjuk kollégáink hozzászólásait, kedveléseit is. A navigációs sáv segítségével feltölthetünk vagy létrehozhatunk saját tartalmakat vagy kereshetünk a már meglévő tartalmak között. A Microsoft Stream tartalmaiban megadhatunk csoportokat, csatornákat vagy akár személyeket is, így még könnyebben tudunk majd navigálni az itt található anyagok között.

Ha pedig ez még nem lenne elég a Stream szolgáltatást könnyedén integrálhatjuk a Microsoft Teamsel, egy meglévő Sharepoint oldalunkkal vagy akár a PowerPoint-tal is.

 teams_stream

A Microsoft Stream újdonsága, hogy az itt tárolt videó és hangfájlok a jövőben átkerülnek a SharePoint és OneDrive tárhelyünkre, attól függően, hogy az adott videó egy csoporthoz vagy egyénhez tartozik, éppúgy mint a Microsoft Teams esetében, így az együtt működés még hatékonyabbá válik a Microsoft 365 szolgáltatásain belül!

 


Kapcsolat