Skip to main content

Blog

Blog
 
Megosztás:

A vállalkozások nagy része már régóta küzd a digitalizációval, hiszen folyamatosan növekedik a távmunka és home office iránti igény a kis-és középvállalkozások életében mind munkáltatói, mind munkavállalói oldalról – igaz más szempontok állnak a középpontban.

Az elsőnél főleg anyagi okok játsszák a főszerepet, hiszen az irodák fenntartása hatalmas költségekkel jár, az utóbbinál pedig a szabad és rugalmas munkavégzés, így az idő a meghatározó tényező. A távmunka másik oldalán ugyanakkor az üzleti adatok, értékek védelme és biztonságban tartásának fontossága áll, ami pontosan mutatja:

a jó megoldás megtalálása tervezést igényel.

Azután elérkezett 2020 tavasza és felborított mindent. A vállalkozásoknak egyik napról a másikra kellett döntést hoznia azzal kapcsolatban: hogyan tovább? A jelenleg piacon levő felhőszolgáltatások felértékelődtek és egyik napról a másikra soha nem látott fejlődésnek indultak, mind a használattal, mind az új funkciók megjelenésével kapcsolatban. Szolgáltatói és felhasználói oldalról is a cél egyszer csak közös lett: megoldani egy eddig még csak a hírekből ismert problémát. A reggeli kávé melletti napindító beszélgetések átkerültek az otthonokba és az online térbe, ahogyan a heti értekezletek is, a személyes találkozások helyét pedig a videóhívások vették át. Óriási szerencse, hogy 2020-ban már minden olyan technológia rendelkezésre áll megfizethető áron, amely a kapcsolatok és közös munka fenntartásához kell.

A Microsoft 365-szolgáltatás segítségével nagyvállalati megoldásokat használhat alacsony költségekkel, a lehető legnagyobb biztonsággal, legyen szó akár 5, 150 vagy 300 fős vállalkozásról. A Microsoft 365-szolgáltatás biztosít minden olyan funkciót, ami nélkülözhetetlen egy vállalkozás életében, ilyen a bőséges tárhely (a közös fájlok számára), a kommunikáció, akár cégen belül (chat) vagy cégen kívül (levelezés) vagy egyszerűen az Office-csomag – így már csak az elhatározásra van szükség.

A jól működő, digitális és home office idején is hatékony irodai munka kialakítása során mindig cégspecifikusan, a csapat igényeinek megfelelő funkciókat mutatjuk be. Forduljon hozzánk bizalommal!


Kapcsolat